Geef jouw bruidsmeisje eens dit cadeau

Parfum voor bruidsmeisjes

Heb jij een bruidsmeisje op jullie trouwdag? Geweldig! Helemaal losgaan in jurken voor je bruidsmeisje. Het maakt de dag en herinnering nog mooier als jouw bruidsmeisje je zus, vriendn of schoonzusje is. Na afloop van jullie grote dag wil je haar graag een mooi cadeau geven. Wat is nu een cadeau dat deze speciale dag nog eens benadrukt? Een lekkere parfum met een persoonlijk bericht erbij!

Een verwenmoment voor je bruidsmeisje die lang meegaat

Lekkere parfum als cadeau krijgen. Dit cadeau is er één die jouw bruidsmeisje heel blij maakt. Zeker omdat het ook nog eens lang meegaat. Zo kun je met de meeste parfumflesjes wel een paar maanden vooruit! Met name omdat parfum een zogenaamd luxeproduct is, kopen vrouwen dit moinder snel voor zichzelf. Als je het dan cadeau krijgt, geeft het wel aan dat het een hele speciale gebeurtenis is. Jullie trouwdag! Een dag om nooit te vergeten. Eentje die alleen maar mooier wordt als er mensen bij zijn om wie je geeft.

Parfum met abrikoos

Wat is nu een lekkere geur om aan een bruidsmeisje te geven? Denk eens aan: Zarkoperfume, bij Douglas kun je deze kopen. Met een navulflesje, zodat je ook onderweg deze heerlijke parfum mee kunt nemen. Denk aan een perfecte lentebries. Abrikoos, zwarte vlierbes, champagne en zwarte orchidee zijn de hoofdingrediënten van deze heerlijke geur. 

Met een persoonlijke boodschap

Het flesje ziet er ook al chique uit. Maak het cadeau helemaal af door een mooie brief of kaart te schrijven. Als je dit ook nog eens persoonlijk kunt maken, heb je het beste cadeau ooit voor jouw bruidsmeisje. Beschrijven waarom je vriendin of zus zo in je hart zit, geeft ruimte aan je warme gevoel.

Mooi ingepakt kun je dan deze lekkere parfum met je eigen brief afgeven. Of geef het cadeau al op de dag zelf zodat je bruidsmeisje haar eigen heerlijke geur op kan doen. De dag kan dan niet beter starten voor haar.

Bruidsmeisje op je bruiloft

Een uniek cadeau

Wist je dat deze parfum zijn geur pas geeft als deze opgespoten is? Door het opspuiten en het contact met de huid, geeft het dus aan iedere persoon zijn eigen en unieke geur. Een heel persoonlijk cadeau voor iemand die diep in je hart zit.

En welke geur je ook kiest uit deze collectie, ze gaan allemaal lang mee. Maar liefst 100 ml zit er in een flesje. Zoek je chique en elegant met een persoonlijke touch? Dan zit je met Zarkoperfume helemaal goed.

Leuke adresjes

Koningkaart

Koningkaart

hippe, stoere, klassieke en vintage trouwkaarten
CreAlied

CreAlied

originele bedankjes, speciaal voor jullie gemaakt

Ook interessant

De leukste ideeën voor jullie huwelijksbedankjes!

De leukste ideeën voor jullie huwelijksbedankjes!

Kinderen op je bruiloft

Kinderen op je bruiloft
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media