Een onbezorgde trouwdag

Een onbezorgde trouwdag

Nu je dit artikel over de mogelijkheden van de trouwlocaties leest, is het zeer waarschijnlijk dat je bent begonnen aan de voorbereiding op de trouwdag. Omdat de trouw- en feestlocatie een grote rol inneemt tijdens de hele trouwdag, informeren we je hier over de vele mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken voor een onbezorgde trouwdag.

Een schat aan ervaring

Wat voor jullie zelf wellicht een eenmalige ervaring is, is voor de betere trouwlocaties in Zuid-Holland vaak gesneden koek. Door de vele bruidsparen die jullie bij de locaties al zijn voorgegaan, beschikken zij over een schat aan ervaring als het gaat over trouwen of het vieren van een bruiloft. Maak dan ook zeker gebruik van deze ervaring. Het is kosteloos (en daar zijn we in Nederland niet ongevoelig voor) en de kennis is zeer breed omdat ieder bruidspaar zo zijn specifieke wensen heeft. Daarbij is de ervaring ook nog eens volledig afgestemd op de betreffende trouwlocatie waar jullie misschien wel gaan trouwen én feesten.

De mooiste dag van je leven

Wat moet er geregeld worden

Mocht een locatie niet een officiële trouwlocatie zijn, dan zal men je informeren over het invullen van de standaard aanvraag die bij de gemeente moet worden gedaan. Ook voor het kiezen van de trouwambtenaar van de gemeente kan de locatiehouder je adviseren. Zij hebben de afgelopen jaren toch alle trouwambtenaren al meerdere keren in de trouwzaal mogen ontvangen.

Weddingplanner

Mocht je er toch voor kiezen om een weddingplanner in handen te nemen voor de organisatie van jullie trouwdag, is het verstandig om te kiezen voor een weddingplanner die bekend is met de trouwlocatie van jullie keuze. Ook hierin kan de contactpersoon je adviseren.

Weddingplanner op je bruiloft

Het aansnijden van de bruidstaart

Allereerst het maken van de bruidstaart. Heb je daar nog geen specialist voor in gedachten? Wellicht kan het culinaire team van de locatie dit verzorgen, of kunnen zij je aan een adres helpen van een patissier die daar vaker de bruidstaart verzorgt. En ook over het hoe en wanneer de bruidstaart moet worden aangesneden hoef je niet in te zitten. ‘Wanneer’ word je uitgelegd tijden de planning van de trouwdag en het aansnijden wordt na jullie eerste eigen poging verder door het bedienend personeel van de trouwlocatie verzorgd.

En verder…

En of je na de bruidstaart kiest voor een receptie, een feest met alleen de daggasten of hoe de avondbruiloft er uit komt te zien, ook hierover word je volledig ontzorgt als je kiest voor een van de betere trouwlocaties. Deze locaties beschikken overigens ook altijd over een aparte ruimte met wifi waar jullie je tussen de bedrijven door even kunnen terugtrekken en opfrissen. Vaak is hier ook een kluisje aanwezig voor de enveloppen en jullie persoonlijke spullen.

Bruidstaart op je trouwdag

De huwelijksnacht

Informeer ook naar de mogelijkheid voor het doorbrengen van jullie huwelijksnacht. Mocht de trouwlocatie hier zelf geen mogelijkheden voor hebben, dan is er vaak wel een samenwerking met een uitstekende partij met een prachtige bruissuite. Bespreek dan direct de mogelijkheid voor het overnachten van de bruiloftsgasten die van buiten jullie regio naar jullie trouwdag komen.

Conclusie... de keuze voor de juiste trouwlocatie is een garantie voor een onbezorgde trouwdag!

Leuke adresjes

Event- & Partycentrum het Witte Paard

Event- & Partycentrum het Witte Paard

trouwlocatie
Rederij Smaragd

Rederij Smaragd

uniek is onze varende trouwlocatie zeker!

Ook interessant

Sleur en trends in trouwlocaties

Sleur en trends in trouwlocaties

Wat zijn de taken van een weddingplanner?

Wat zijn de taken van een weddingplanner?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media