De verrukkelijkste smaken voor jouw bruidstaart

Bruidstaart met een lekkere smaak

Jullie gaan trouwen! Behalve dat er nu een superleuke tijd op jullie staat te wachten, is een bruiloft organiseren ook een hoop geregel. Van trouwjurk tot locatie van bruiloft DJ tot bruidstaart. We snappen dat je het grootste deel van de bruiloft zelf in de hand wilt houden, want je wilt immers een persoonlijk huwelijksfeest organiseren dat echt bij jullie past. Mocht je echt door de bomen het bos niet meer zien, zou je een weddingplanner in kunnen schakelen. Om nog even op de bruidstaart terug te komen... Hier vind je de verrukkelijkste smaken voor jouw bruidstaart. Want om over de smaak van de bruidstaart na te denken, is vast helemaal geen tijd.

1. Oh zo lekkere smaak: frambozen & champagnecrème

Dit zal vast niet de meest originele smaak zijn, maar wel een van de lekkerste smaken: een trouwtaart met frambozen en champagnecrème. Bij de bruidstaart wordt vaak een glaasje champagne gedronken, dus zo'n feestelijk drankje mag natuurlijk niet ontbreken op jullie trouwdag. Een leuk idee is om naast een glaasje champagne ook het drankje terug te laten komen in een feestelijke bruidstaart met champagnecrème. De combinatie van champagne en frambozen is traditioneel en super lekker. Met deze smaakcombinatie zit je sowieso goed. 

Bruidstaart met frambozen smaak

2. Bruidstaart met rabarber

Ben jij zwanger of is één van je gasten zwanger of wil je gewoon een alcoholvrije bruidstaart? Dan is de bruidstaart met rabarber verrukkelijk en origineel! Van deze vrucht wordt vaak zoete jam of toetjes gemaakt en is van oktober tot en met juli verkrijgbaar uit Nederlandse oogst. Wil jij de ingrediënten van jouw bruidstaart lokaal laten inkopen? Dan is de rabarber-taart echt is voor jou!

3. Ga voor een uniek en persoonlijk gebakje: de pumpkin-spice!

Zijn jullie helemaal weg van Pumpkin Spice Latte? Laat deze unieke smaak dan terug komen in jullie persoonlijk gebakje. Pumpkin-spice is een echte smaakmaker voor een huwelijk in de herfst of winter. Gaan jullie trouwen in een koude maand? Dan worden jullie en jullie gasten zeker warm van deze overheerlijke bruidstaart! Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Pumpkin-spice-taartje

4. Bruidscake met Baileys-strawberry smaak

We kennen allemaal de traditionele combinatie van whiskey-crème en koffie. Omdat bruidsparen mee willen gaan met de bruidstaarten trends, heeft Baileys iets op de markt gebracht wat nog veel lekker is. De Baileys-strawberry combinatie blijkt een gouden combinatie te zijn om in een bruidstaart te verwerken. Vraag aan de patisserie of ze een crème van Baileys en aardbeien combineren met luchtige cake. Dat wordt 100% smullen!

5. Ontdek de unieke smaakcombinatie van Earl Grey thee met lavendel

Een bruidstaart hoeft niet altijd zoet te zijn en dat bewijst deze unieke smaakcombinatie! Earl grey thee gecombineerd met lavendel en dit allemaal verwerkt in jouw bruidstaart. Om je bruiloft nog specialer te maken dan dat deze al is, ben je natuurlijk op zoek naar unieke gerechten. Deze combinatie kan weleens de bijzondere smaak zijn waarnaar jij op zoek bent! 

Ontdek het zelf! 

Leuke adresjes

Time For Cakes

Time For Cakes

Mooie, maar vooral lekkere bruidstaarten
SKYFLY we are entertainment

SKYFLY we are entertainment

100% DJ garantie!
Butik Pastam nl

Butik Pastam nl

cakes & bakes
Chez Renée Patisserie

Chez Renée Patisserie

bij een bruiloft hoort een prachtige bruidstaart!

Ook interessant

De trends in bruidsboeketten

De trends in bruidsboeketten

Trends in trouwringen

Trends in trouwringen

De nieuwste trends in trouwland

De nieuwste trends in trouwland

De traditie van de trouwtaart

De traditie van de trouwtaart

Trouwen op het strand - dit zijn de voor- en nadelen

Trouwen op het strand - dit zijn de voor- en nadelen

Kinderen op je bruiloft

Kinderen op je bruiloft
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media