Het Wapen van Degenkamp de trouwlocatie van uw dromen!

 • 6_het_wapen_van_degenkamp_trouwzaal
 • 5_het_wapen_van_degenkamp_trouwlocatie-in-rotterdam
 • 4_het_wapen_van_degenkamp_trouwfeest
 • 3_het_wapen_van_degenkamp_catering-bruiloft
 • 2_het_wapen_van_degenkamp_trouwzaal
 • 1_het_wapen_van_degenkamp_trouwlocatie-rotterdam
 • 6_het_wapen_van_degenkamp_trouwzaal
 • 5_het_wapen_van_degenkamp_trouwlocatie-in-rotterdam
 • 4_het_wapen_van_degenkamp_trouwfeest
 • 3_het_wapen_van_degenkamp_catering-bruiloft
 • 2_het_wapen_van_degenkamp_trouwzaal
 • 1_het_wapen_van_degenkamp_trouwlocatie-rotterdam
Naar de website  

Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp is al 150 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving. Die naam hebben wij weten op te bouwen door de kwaliteit van onze gerechten en de onbegrensde mogelijkheden. Niets is ons te gek en we doen er alles aan om uw bruiloft nog net even dat beetje extra te bieden. U kunt er vanuit gaan dat uw huwelijksfeest niet snel vergeten zal worden. Ons prachtige partycentrum is de perfecte trouwlocatie, feestlocatie en vergaderruimte. Het is mogelijk om bij ons een zaal te huren waar de catering volledig wordt verzorgd, maar ook voor alleen zaalhuur kunt u bij ons terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw droomlocatie in Rotterdam

Willen jullie elkaar het ja-woord geven in een zeer sfeervolle, gezellige trouwlocatie? Dan willen wij u allereerst feliciteren met deze mooie plannen! Wij maken er samen met u een onvergetelijke dag van. Bespreek uw wensen met ons en maak een afspraak om deze romantische trouwlocatie te bezichtigen.

Voor iedere bruiloft de juiste oplossing

Wij bieden meerdere arrangementen aan en daarom hebben wij voor iedere bruiloft de juiste oplossing. Zo kunt u bij onze trouwlocatie terecht met 20 tot circa 75 gasten, met 75 tot 120 gasten en in de zomer zelfs met 250 personen. Ons terras en de prachtige tuin zijn dan ook tot uw beschikking. Een groot voordeel is dat wij al veel ervaring hebben in het verzorgen van trouwfeesten, maar het is niet zo dat wij het ene paar uitzwaaien terwijl het andere onze oprit alweer oprijdt. U bent bij ons geen nummer, wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken van jullie bruiloft een onvergetelijke dag. 

Waarom u kiest voor onze trouwlocatie

Wij zijn een bewezen familiebedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften en andere partijen. Bij al onze werkzaamheden hebben wij een zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor onze sfeervolle partyboerderij? Dan hanteren wij uiteraard ook uw wensen als uitgangspunt. Schakel ons in en laat ons uw verwachtingen overtreffen. 

Locatie bezichtigen?

Wilt u ondervinden of onze trouwlocatie voldoet aan uw wensen voor de bruiloft? Kom geheel vrijblijvend langs. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. Maak een afspraak via 0610179297 of vul het contactformulier op deze pagina in. 

Het Wapen van Degenkamp

Dordtsestraatweg 577
3075BB Rotterdam
0610179297

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media