Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Steinsetuin trouwen in een landelijke omgeving

Trouwen in de Steinsetuin

Trouwen op de boerderij is momenteel de trend. Wil jij ongedwongen, landelijk en lekker buiten vertoevend je huwelijksdag vieren? Dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres. 

Unieke landelijke feest- en trouwlocatie

De Steinsetuin is een unieke landelijke feest- en trouwlocatie gelegen op het erf van een historische boerderij, waar de koeien en schapen nog in het weiland grazen, de paarden je aanstaren als de trouwauto het erf op komt rijden en de kippen vrolijk rondscharrelen. De Steinsetuin is de garantie voor een bijzondere ongedwongen landelijke sfeer. De tuinen van de Steinsetuin vormen een schitterend decor voor jullie bruiloft, receptie of feest.

Heerlijke ongedwongen sfeer

Wij staan bekend om onze heerlijke ongedwongen sfeer. Wij serveren geen statig 3 gangen diner aan tafel uit. Het diner verzorgen wij in de vorm van een heerlijk verzorgde barbecue of een  buffet, alles wordt voorbereid in eigen keuken. Lekker ongedwongen en bij mooi weer natuurlijk lekker buiten!

Vier jouw feest in de Steinsetuin

Heb je iets te vieren? Een trouwerij, familiefeest, jubileum, verjaardag of zomaar een feest? Dan ben je bij de Steinsetuin aan het goede adres! Bij ons kun je heerlijk in ongedwongen sfeer van jouw feest genieten. Wij verzorgen graag voor jou een compleet arrangement zoals een lunch, high-tea, receptie, buffet of barbecue.

Het Theehuis

Het Theehuis heeft plaats tot 60 personen en met openslaande deuren toegang tot een terras met uitzicht over de weilanden. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld een barbecue, buffet of receptie.

De Boomgaard

Deze is geschikt v.a. 50 tot 130 personen en heeft ook weer een aansluitend terras in een prachtige boomgaard met een schitterend weids uitzicht. Deze zaal is ook geschikt voor live muziek.

De Herenkamer

De Herenkamer is een leuke intieme ruimte voor gezelschappen tot 24 personen.


Steinsedijk 45
2851LC  HAASTRECHT
Tel: 0649806313
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie