Stalhouderij Hazeleger op jouw evenement in stijlvol vervoer rijden

 • 06_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 05_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 04_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 03_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 02_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 01_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 06_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 05_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 04_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 03_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 02_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
 • 01_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
Naar de website  

Stijlvol vervoer door heel Nederland

Stalhouderij Wijnand Hazeleger verhuurt o.a. stijlvolle paardentrams, koetsen, locomotieven en bussen door heel Nederland voor jouw bruiloft of ander evenement. Wij hebben een uitgebreid aanbod met koetsen. De koetsen worden standaard getrokken door twee Friese paarden. Maar je kunt ook kiezen voor 4 of zelfs 6 Friese paarden. Dit is mogelijk bij alle koetsen. Onze koetsiers zijn allemaal passend gekleed, in een blauwe koetsiersjas met gouden tres en een grijze hoge hoed.

Oldtimer verhuur

Londense taxi
Je kunt ook kiezen voor onze verhuur van het bijzondere gemotoriseerde vervoer. Je kunt o.a. een originele Londense Taxi huren. De "taxichauffeur" is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Londense Taxi is zeker ook geschikt voor een 25 jarig huwelijk, een jubileum, burgemeester, sinterklaas, kortom voor alle denkbare evenementen.
Originele Renault Celtaquatre
De chauffeur van deze bijzondere oldtimer is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Renauls Celtraquatre is geschikt voor al jouw festiviteiten waaronder uiteraard het trouwen en de jubileumfeesten.

Oldtimer bussen: Uniek in Nederland

Wij verhuren oldtimer trouwbussen van het merk Saviem, in dezelfde kleur als de Londense Taxi. In 1 trouwbus is er een speciale bruidsbank aanwezig. De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. Met deze twee trouwbussen kunnen wij jouw daggasten op een gezellige en bijzondere manier op de plaats van bestemming brengen.

Locomotief

Onze unieke locomotief is genaamd: Bello de Voorthuizer Stoomlocomotief. De locomotief heeft standaard 1 volgwagon maar we kunnen aan de locomotief desgewenst twee volgwagons koppelen, zodat er nog meer personen vervoerd kunnen worden. Wagon en trams zijn ook voor rolstoelen toegankelijk (brede aluminium oprijplaat). De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. Uitermate geschikt voor trouwerijen, evenementen en feesten voor het vervoer/pendelen van personen.

Huifkarren

De huifkar kan open en dicht met comfortabele zitkussens. Ook is de keuze uit koetsiers- of country-westernkleding mogelijk. Met de huifkar kan zowel gesloten en open gereden worden. 

Paardentrams

Onze paardentrams bieden de mogelijkheid om meerdere personen te vervoeren. Ook voor hele grote gezelschappen. De paardentram is verwarmd, rondom glas, vloerbedekking, goudkleurige gordijntjes en de banken zijn geheel gestoffeerd. Je kunt de paardentram huren voor jouw bruiloft, jubileum, open dag of ander evenement. Wij rijden met de koetsen en paardentrams het gehele jaar door, zomer en winter maakt niet uit.

Het vervoer bekijken of info aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak om ons unieke vervoer te bekijken. Ook kun je informatie of een prijsopgaaf aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen.

Stalhouderij Hazeleger

Lange Zuiderweg 62a
3781 PL Voorthuizen
0650201525

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media