Wie zijn wij?

Als je contact zoekt met TrouweninZuidHolland.com dan wordt jouw bericht behandeld door Sabina of Harrie. Dat zijn wij dus! Wonend én getrouwd in Friesland. Zelf zijn wij in 2006 getrouwd in het kerkje van Westhem, gevolgd door een feest en diner bij het toenmalige Noflik Easterein.

harrie_sabina_wie_zijn_wij

Onze trouwen websites

Ruim 20 jaar geleden hebben we de website TrouweninFriesland.nl ontwikkelt. In de jaren daarna hebben we voor iedere provincie een eigen online trouwen platform ontworpen, aangevuld met een landelijke site TrouweninNederland.nl én ook nog een extra platform voor de trouwlocaties, UniekeTrouwlocaties.nl.

De tarieven toen en nu

Al vanaf het begin hebben we voor het adverteren op onze platforms zeer nette tarieven gehanteerd. Maar toen in 2020 corona de regie in ons land overnam, zagen we dat veel bedrijven een streep zetten door het adverteren en andere indirecte kosten. Om onze adverteerders tegemoet te komen hebben we in die tijd onze tarieven met ruim 50% verlaagd, waardoor we de meeste bedrijven konden behouden voor onze trouwen websites.

Maar het verlagen van de tarieven bracht ook weer veel nieuwe adverteerders met zich mee, waardoor we er voor hebben gekozen om onze tarieven zo drastisch laag te houden. En dat leverde veel blije partners op. En als onze adverteerders blij zijn, dan zijn wij dat natuurlijk ook. 

Jouw doelgroep komt dagelijks bij ons op bezoek

Op de pagina contact en adverteren >> zie je de mogelijkheden en tarieven om jouw bedrijf uitgebreid te presenteren, middenin jouw doelgroep. Dit kan al vanaf € 39,- per jaar! En de jaarlijkse verlenging is altijd vrijblijvend. Zo doen we dat al ruim 20 jaar!
 

Groeten,

Sabina en Harrie Olde Olthof
Genista Communicatie
Bolsward
0629603610
sabina@genista.nl

 
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media