Jullie trouwdag in stijl

Jullie trouwdag in stijl

Nu de trouwdatum is gepland en je wellicht al een trouwlocatie hebt gekozen is het tijd voor de volgende stap…. de trouwjurk! Uiteraard wil je de mooiste dag van je leven in stijl doorbrengen, dus is het belangrijk dat je je bij de zoektocht naar jouw droomjurk goed laat adviseren en ruim de tijd krijgt om bruidsjurken te passen. Maak wel tijdig een afspraak bij de bruidsmodewinkel. Denk hierbij aan een periode van minimaal 6- en maximaal 12 maanden voor de trouwdatum. Want een trouwdag in stijl vraagt wel om een goede voorbereiding.

Geniet van de voorbereiding op de trouwdag

De voorbereiding op de trouwdag kan soms enige stress met zich meebrengen, maar met een goede planning en de keuze voor de juiste bedrijven hoeft dat echt niet nodig te zijn. Dat geldt ook voor de zoektocht naar de ideale trouwjurk. Je kunt je vooraf relaxed oriënteren op het internet, in bruidsmagazines en je kunt ook bruidsbeurzen en huisshows van de bruidsmodewinkels bezoeken. Betrek hier eventueel je vriendinnen of familie bij. Op deze manier bereid je je niet alleen goed voor maar kun je er ook nog eens volop van genieten.

Trouwjurk passen

Het trouwpak

Een logische volgende stap in de voorbereiding op het trouwen is het aanschaffen van het trouwpak. Daarbij zit je eerst met een belangrijke keuze. Moet het trouwpak geheim blijven voor de bruid of ga je juist zelf mee met je aanstaande echtgenoot bij het vinden van zijn trouwkleding? Er zijn diverse bruidsmodespeciaalzaken die naast trouwjurken ook trouwpakken in het assortiment hebben. Dit is in beide gevallen handig omdat men daar weet voor welke trouwjurk je eerder al hebt gekozen. Daardoor hoef je dus geen foto’s en staaltjes stof van de jurk mee te nemen of mee te geven bij het passen van het trouwkostuum. Op deze manier is het dus eenvoudig om de juiste match te vinden tussen jullie trouwkleding. Hiermee ben je allebei klaar voor de mooiste dag van je leven “in stijl”.

Leuke adresjes

Bruidspaleis Den Haag

Bruidspaleis Den Haag

uitgebreide collectie bruidsmode
Perfect Moments Photography

Perfect Moments Photography

bruidsfotograaf voor pure momenten!
BruidsmodeOutlet

BruidsmodeOutlet

prachtige bruidsmode niet duurder dan 795,-
TailormadeSuits

TailormadeSuits

stel geheel uw eigen trouwpak samen
Moments by Naomi

Moments by Naomi

best wedisson award 2023

Ook interessant

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk

Hoe zoek je als bruidegom je trouwpak uit?

Hoe zoek je als bruidegom je trouwpak uit?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media