Glanzend en verzorgd haar op je bruiloft!

Hairstyling voor de bruid

Wanneer je gaat trouwen, wil je er natuurlijk prachtig uitzien. Je bruiloft is namelijk misschien wel de mooiste dag van je leven. Je van je beste kant laten zien begint bij je haar. Je wilt natuurlijk dat de kapper iets moois met je haar kan doen als je gaat trouwen. Daarom is het van groot belang dat je de maanden voor de bruiloft ook wat doet aan haarverzorging. Doordat je de haren in een goede conditie houdt, kun je voor glanzend haar zorgen op je bruiloft. Het verzorgen van de haren is een ingewikkeld proces en het ligt er per haartype aan, hoe je dit moet aanpakken. In dit artikel gaan we dat uitgebreid behandelen en kun je erachter komen hoe je de haren goed kunt verzorgen.

Gebruik een shampoo van een hoge kwaliteit

De grootste fout die veel mensen maken is het onnodig veel wassen van de haren. Doordat je meerdere keren per week de haren wast kan dit juist voor beschadigingen zorgen. Je wilt maximaal 3 keer per week de haren wassen, zodat deze gezond blijft. Wanneer je de haren wast wil je dat met een shampoo doen van een hoge kwaliteit. Shampoo van mindere kwaliteit kunnen chemicaliën bevatten en hierdoor kan het haar futloos worden en kan de  haarkleur verdwijnen. Door een shampoo te gebruiken van een topmerk zoals Olaplex weet je zeker dat het haar niet beschadigd wordt. Je weet zo zeker dat het haar de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, maar ook beschermd blijft. De producten van Olaplex hebben een natuurlijke basis en zorgen voor een gezonde en glanzende uitstraling van het haar. Het is ook een voordeel dat je shampoo van Olaplex kunt kopen dat bruikbaar is voor alle verschillende haartypes.

Verzorgd haar op je bruiloft

Ga naar de kapper

Vrouwen stellen hun kappersbezoek regelmatig uit, dit komt doordat ze niet te kort haar willen hebben. Maar de meeste vrouwen weten niet dat het juist ongezond is voor de haren. Wanneer de haren een jaar niet worden geknipt, zullen de puntjes van de haren erg van splijten. Dit oogt natuurlijk niet zo mooi en dit betekent ook dat er veel meer haar eraf moet worden geknipt. Daarom wordt het aanbevolen om minstens iedere 9 weken een keer naar de kapper te gaan. Je kunt op deze manier alles laten bijpunten en hierdoor wordt het haar gezonder, sterker en kan het zelfs sneller groeien.

Bescherm je haar tegen zonlicht

Wanneer de zon schijnt is dat natuurlijk fijn en wil je hiervan kunnen genieten. Maar wist je dat zonlicht schadelijk is voor je haar? Veel mensen weten dat niet en vooral wanneer je trouwdag dichter bij komt wil je hier goed op letten. De uv-straling van het zonlicht kan namelijk zorgen voor beschadigingen in het haar, zo kan het haar immens droog worden. Het is van belang dat je het haar beschermt met een goede conditioner, zodat je hier minder last van krijgt. Olaplex heeft hier ook producten voor die je ideaal hiervoor kunt gebruiken.

Leuke adresjes

Flavour Visagie

Flavour Visagie

laat je bruidskapsel door ons verzorgen

Ook interessant

Een onbezorgde trouwdag

Een onbezorgde trouwdag

Geef jouw bruidsmeisje eens dit cadeau

Geef jouw bruidsmeisje eens dit cadeau

De nieuwste trends in trouwland

De nieuwste trends in trouwland
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media