Boeketterie Binnenweg een bruidsboeket voor uw speciale dag

  • 4_boeketterie_binnenweg_bruidsbloemwerk
  • 3_boeketterie_binnenweg_bruidswerk
  • 2_boeketterie_binnenweg_trouwboeket
  • 1_boeketterie_binnenweg_bruidsboeket
  • 4_boeketterie_binnenweg_bruidsbloemwerk
  • 3_boeketterie_binnenweg_bruidswerk
  • 2_boeketterie_binnenweg_trouwboeket
  • 1_boeketterie_binnenweg_bruidsboeket
Naar de website  

Bruidsboeket in Rotterdam

Bij de mooiste dag van uw leven hoort een prachtig bruidsboeket dat past bij de stijl van uw kleding en de sfeer van de locatie. Met het grootste aanbod van Rotterdam vindt u bij Boeketterie Binnenweg uniek bruidswerk, samengesteld met de bruidsbloemen die aansluiten bij uw huwelijk! 

Een bruidsboeket voor uw speciale dag

Een mooi bruidsboeket is een belangrijke accessoire tijdens uw trouwdag. U kunt het mooi aan laten sluiten op de corsages van uw gasten en bij het decor van uw trouwlocatie. Ook zorgt het voor nog meer feestelijkheid tijdens deze bijzondere dag. Daarnaast past u het boeket gemakkelijk aan op uw persoonlijke stijl. Ga voor een kleurrijk boeket om uw outfit nog meer op te laten vallen of kies voor wat rustige kleuren voor een wat klassiekere uitstraling.Op onze website vindt u brudisbloemen in allerlei kleuren, waardoor u een bruidsboeket kunt kopen dat bij uw trouwkleding past. Zo maakt u deze dag nog specialer!

Bruidswerk op maat

Heeft u speciaal bruidswerk in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld bepaalde kleuren laten terugkomen of is er een bloem die u in het boeket verwerkt wilt hebben? Bij Boeketterie Binnenweg in Rotterdam stellen we graag het bruidswerk met uw favoriete bruidsbloemen samen. Zo kunt u het ideale bruidsboeket kopen. Onze bloemstylisten hebben veel kennis over het vak. Hierdoor weten zij goed in te spelen op uw wensen, ideeën en budget. Ook houden zij rekening met uw trouwkleding en de sfeer van de trouwlocatie. We gebruiken dagverse bloemen uit het seizoen van een duurzame kwekerij. Hierdoor draagt u tijdens uw mooiste dag een uniek bruidsboeket van hoge kwaliteit. 

Neem gerust contact op

Bij ons kunt u bloemen kopen voor allerlei gelegenheden. Met ons ruime aanbod vindt u in onze winkel dan ook altijd bruidsbloemen die helemaal aansluiten bij uw smaak. Laat u adviseren over een geschikt boeket om uw speciale dag nog feestelijker te maken. Kom hiervoor langs in de winkel of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

Boeketterie Binnenweg

Nieuwe Binnenweg 276
3021GR Rotterdam
010-4765559

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media