Het belang van goede bruidslingerie

Belang van goede bruidslingerie

Heb je je droomjurk gevonden? Deze jurk staat pas écht mooi wanneer je er de juiste lingerie onder draagt. Alleen hoe zoek je goede/mooie bruidslingerie uit? In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten bruidslingerie en het belang van goede bruidslingerie.

Lingerie maakt of breekt je jurk

Veel bruiden vragen zich af of lingerie wel écht zo belangrijk is aangezien je lingerie onder je trouwjurk zit. Maar lingerie maakt of breekt je jurk. Als de lingerie namelijk niet goed past of niet is afgestemd op jouw jurk, zal dit zichtbaar zijn voor iedereen. De juiste bruidslingerie moet voldoen aan een aantal specifieke, technische eigenschappen die ervoor zorgen dat de juiste pasvorm verkregen wordt. 

Bruidslingerie van Poirier

Merk: Poirier

BH

Binnen de categorie bruidslingerie heb je de ‘gewone’ BH, maar je hebt ook andere soorten BH’s. Je hebt de push-up BH en niet te vergeten de beugel BH. Bijna alle Bh’s zijn strapless, dit omdat het vaak beter uitkomt met de bruidsjurk. 

Torselet

Een torselet is chic en sexy tegelijk. De torselet is ook nog eens functioneel: de boezem en taille worden namelijk geaccentueerd. Kleinere borsten krijgen een push-up en grote borsten worden ondersteund. Een torselet sluit je aan de achterkant met haakjes of knoopjes. Hierdoor zit het stevig en zit gedurende de dag je trouwjurk comfortabel. 

Torselet van PoirierMerk: Poirier

Bustier

De bustier heeft wel wat weg van de torselet. Het verschil is dat de bustier niet tot de heupen loopt maar ongeveer tot de navel. Voor de bruiden die hun buikje willen verbergen, is een bustier misschien niet zo’n goed idee. Vaak komt je buik er dan net onderuit. 

Korset

Een korset loopt van de borst tot aan de heupen. Een korset zorgt ervoor dat de nadruk wordt gelegd op je taille en je heupen. Het is alleen niet de meest comfortabele lingerie. Als je hiervoor kiest, adviseren wij je om er één op maat te laten maken. 

Lingerie voor de bruidMerk: Poirier

Slip, string of hotpants

Draag jij een trouwjurk die strak aangesloten is rondom je billen? Kies dan voor een string of hotpants, het is maar net wat jij lekkerder vindt zitten. Heb je een wijde bruidsjurk? Bij een A-lijn trouwjurk is een string geen aanrader. Draag je een wijde trouwjurk? Dan kun je het beste een slip dragen.

Laat je adviseren

Laat je goed adviseren over de pasvorm door een gespecialiseerde specialist. Pas de bruidslingerie en accessoires in je eerste pasbeurst. Zo kun je het setje en eventuele accessoires tegelijk met je bruidsjurk passen en zie je meteen het totaalplaatje. Kies in ieder geval lingerie waar jij je mooi en prettig in voelt en waarvan je zelfvertrouwen een boost krijgt. 

Leuke adresjes

Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly

prachtige accessoires voor de bruid
BruidsmodeOutlet

BruidsmodeOutlet

prachtige bruidsmode niet duurder dan 795,-

Ook interessant

De nieuwste trends in trouwland

De nieuwste trends in trouwland

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media