Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Weddingwonderland opent haar deuren in Rotterdam 

 

Op jullie grote dag gaat het om kwaliteit en willen jullie natuurlijk optimaal kunnen schitteren en genieten zoals nooit te voren. Het is daarom belangrijk dat zowel hij als zij met rust en een gedegen begeleiding kan ontdekken wat hem of haar het beste past en waar hij of zij op de grote dag de show mee zal gaan stelen. Heel fijn dus dat Weddingwonderland.nl nu ook een fysieke winkel in Rotterdam zal openen!

Hoewel de bruidsmode in Rotterdam ruim vertegenwoordigd lijkt miste de shoppende bruiden en bruidengommen nog een winkel waar ze voor werkelijk alles omtrent de grote dag terecht konden. Met de komst van deze nieuwe, prachtige winkel kan men zowel budget shoppen als luxe, zowel sexy als klassiek en voor de heren bestaat nu ook de ruime keuze tussen stoer en stijlvol. 

 

Fijn is ook dat je je voor het daadwerkelijke shoppen al kan orienteren op de uitgebreide website van Weddingwonderland.nl. Goed voorbereid en vol inspiratie is het natuurlijk een unieke beleving om de bruidsmode daadwerkelijk in een fysieke winkel te passen en aan te schaffen. Droom jij ook over hoe jouw moeder haar tranen subtiel weg probeert te pinken? Of ga jij liever met jouw vrienden op pad om het mooiste pak van Rotterdam te scoren? Twijfel dan niet langer en bezoek de winkel!

Ben jij nou meer een type wie in alle rust wil kiezen en beslissen, ook dan is er voor jou een passende manier. Shop jouw favoriete jurk, pak, accessoires, lingerie, schoenen of ringen kussentje op je gemak vanuit de luie stoel.

Kortom: geen stress meer, hoe je ook het liefst shopt Weddingwonderland.nl biedt jou de oplossing, nu ook in Rotterdam!