Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partyschip Koningin Juliana trouwen op het dek of in de zaal

Trouwen op het water met Varend Feesten

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Partyschip Koningin Juliana is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem / Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dat ons partyschip niet alleen in onze eigen gemeente een trouwlocatie is maar ook in de omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Partyschip Koningin Juliana beschikt over een unieke trouwzaal voor het ja-woord.

Trouwreportage

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een trouwreportage vanuit een sloep. Uw gasten blijven verzorgd achter aan boord op ons partyschip en onder het varen komt ern een sloep langs om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het schitterende plassengebied gebracht naar een van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel in Rijpwetering. Dit zijn de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Hier kunt u prachtige foto's maken voor uw trouwreportage.

Gastvrijheid en service staan ook in het vaandel

U kunt uw gehele bruiloft van trouwceremonie tot receptie / diner en feestavond met muziek aan boord van ons partyschip laten plaatsvinden. Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw trouwdag te bespreken zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. 


Einde Sotaweg
2371GD  ROELOFARENDSVEEN
Tel: 071-5018528 / 06-55360038
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie