Valkengoed Wedding Fashion trouwpakken van o.a. Immediate

 • portfolio/1690/1_Valkengoed_Wedding_Fashion_Bruidegom
 • portfolio/1690/2_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkostuum-bruidegom
 • portfolio/1690/3_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwpak
 • portfolio/1690/4_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkleding
 • portfolio/1690/5_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkleding-bruidegom
 • portfolio/1690/6_Valkengoed_Wedding_Fashion_Herenmode
 • portfolio/1690/1_Valkengoed_Wedding_Fashion_Bruidegom
 • portfolio/1690/2_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkostuum-bruidegom
 • portfolio/1690/3_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwpak
 • portfolio/1690/4_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkleding
 • portfolio/1690/5_Valkengoed_Wedding_Fashion_Trouwkleding-bruidegom
 • portfolio/1690/6_Valkengoed_Wedding_Fashion_Herenmode

Valkengoed Wedding Fashion: trouwpakken en trouwjurken

Valkengoed zorgt er al ruim 37 jaar voor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag. Je kunt bij ons terecht voor een advies in combinatie met je aanstaande. Maak kennis met het gepassioneerde en ervaren team van Valkengoed Wedding Fashion! De afdeling voor de trouwpakken en bruidsjurken zijn gescheiden. Op die manier hoeven jullie elkaar dus niet te zien bij het uitzoeken van jullie trouwkleding. 

Wij helpen je persoonlijk en deskundig in een ontspannen sfeer

Een ontspannen sfeer is belangrijk wanneer je op zoek bent naar een perfecte jurk of pak. Daarom willen we je eerst beter leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie heb jij de tijd om rustig kennis te maken met jouw persoonlijke styliste. Zij wil natuurlijk graag weten wat jij belangrijk vindt. Vervolgens ga je ontdekken welke stijl het beste bij jou past. Je kunt de mooiste trouwjurken of trouwpakken passen.

De nieuwste collecties van de bekende A-merken

Met 400 tot 600 bruidsjurken en ruim 250 trouwkostuums op voorraad, heb je bij Valkengoed Wedding Fashion keuze uit alle stijlen. Bij ons vind je prachtige merken zoals Pronovias, Ladybird, Sincerity, White One Cosmobella, Rembo-Styling, Marylise, Roberto Vicentti, Immediate, Wilvorst. Onze collectie wordt op internationale beurzen gekocht. Het zijn er genoeg om heerlijk bij weg te dromen.

Onze stylisten helpen je graag de goede keuze te maken

Wanneer je online aan het oriënteren bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is het fijn om persoonlijk advies te krijgen. Onze stylisten zijn van alle trends op de hoogte op het gebied van trouwmode. Iedereen is uniek en wij helpen je graag bij het vinden van de trouwkleding die perfect bij jou past.

Jouw jurk of pak op maat

Als je een gewone jurk of pak gaat kopen, kies je de confectiemaat die het beste bij jouw lichaam past. Bij een trouwjurk of kostuum gaat dat heel anders en is jouw confectiemaat slechts een leidraad. Je wordt tijdens het passen van top tot teen opgemeten en de door jou gekozen jurk of pak wordt door de coupeuses in ons eigen atelier precies passend gemaakt op jouw lichaam. Zo weet je zeker dat jouw bruidsjurk of kostuum perfect zit op jullie trouwdag.

Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent

Ons doel is dat iedere bruid en bruidegom een fantastische paservaring heeft. We beseffen dat er bij trouwkleding maar één ding echt belangrijk is: de kleding moet perfect bij jou passen. Je moet je echt thuis voelen in je trouwkleding. Daarom zijn wij pas tevreden als jij je helemaal happy voelt.

Valkengoed Wedding Fashion

Prinses Julianaplein 4-5
3811NP Amersfoort

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Meld je aan als trouwbedrijf

Aanmelden

Volg ons op social media