Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Partycentrum Het Dak officiƫle trouwlocatie in Leerdam

Uw dromen worden werkelijkheid

Uw trouwdag onvergetelijk maken? Partycentrum Het Dak is een officiële trouwlocatie in Leerdam en zorgt ervoor dat uw dromen werkelijkheid worden. Of u nu het huwelijk wilt laten vertrekken, een receptie met koffietafel wilt om uw gasten te ontvangen, hen een fantastisch huwelijksdiner wilt aanbieden of een spetterend feest wenst te geven. Alles is mogelijk. Wij hebben verschillende zalen, afgestemd op uw gezelschap en voorkeuren.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Bij het regelen van een huwelijk komt veel kijken en wij assisteren u graag bij de organisatie van uw huweljiksfeest, receptie of huwelijksdiner. Wij geven u met plezier een rondleiding door de verschillende zalen en denken met u mee over de invulling van uw droomdag. Vanaf het moment dat u als bruidspaar en de gasten binnenkomen, is nog maar een ding belangrijk. Genieten. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Misschien vindt u het een leuk idee om de gasten als welkom een glas champagne aan te bieden?

Alles onder 1 dak

Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Bij Partycentrum Het Dak vindt u letterlijk alles onder een dak. Zo kunt u niet alleen uit verschillende bruidstaarten een keuze maken, maar bieden wij eveneens een keur aan buffetten, van warm en koud tot Italiaans en Indonesisch. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een heerlijk diner of luxe koffietafel, waar diverse opties voor beschikbaar zijn. Partycentrum Het Dak verwelkomd ook kleine gasten van harte. Voor hen zijn er in totaal vijf kinderstoelen beschikbaar, is er een legotafel aanwezig en kan er naar de televisie met dvd-speler gekeken worden.

Officiële trouwlocatie

Voor uw bruiloft is het van belang, dat de benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Uiteraard beschikken wij over de nodige apparatuur variërend van een geluidsinstallatie tot een piano en van een muziekcomputer tot een lichtinstallatie. Uw feest wordt een knalfeest, bij het partycentrum, waar iedereen uit zijn dak kan gaan. Wij zijn officiële trouwlocatie voor de Gemeente Vijfheerenlanden!


Tiendweg 9
4142EG  LEERDAM
Tel: 0345-613626
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie