Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Arendshoeve officiƫle trouwlocatie in een fabelachtige sfeer

De Arendshoeve in Bergambacht is een viersterrenhotel met een restaurant van internationale klasse. Een toplocatie voor het feest van uw leven. 

In een fabelachtige sfeer, ongekend in deze regio, beleeft u de mooiste momenten met uw gasten. Wat is er mooier dan jullie bruiloft op een unieke trouwlocatie? Gelegen in een prachtige oer-Hollandse omgeving.

Uw mooiste feest in De Arendshoeve 

De Arendshoeve biedt alle luxe en comfort van deze tijd. De inrichting is licht en warm. Het personeel is gastvrij en staat helemaal voor u klaar. En het schitterende uitzicht op Den Arend, de naastgelegen historische korenmolen, krijgt u gewoon cadeau. Uw mooiste dag wordt bij ons tot in de puntjes geregeld. We openen graag de deuren van ons ruime en sfeervolle restaurant of serre voor verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten en bruiloften. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een stijlvolle receptie, een culinair diner, een heerlijke high-tea tot een feestelijke avond. Wat u ook wilt, wij regelen het voor u. Tot in detail.

Officiële trouwlocatie

De gemeente Bergambacht heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u geen verzoek bij de gemeente hoeft in te dienen wanneer u De Arendshoeve als trouwlocatie kiest. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen.

Na het feest kunt u bij ons in alle rust nagenieten van deze prachtige dag. Want voor u en uw gasten zijn er diverse mogelijkheden om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. Het verse bruidspaar kan indien gewenst onze luxe bruidssuite reserveren. Romantiek verzekerd.

Overnachten bij De Arendshoeve staat garant voor een aangenaam verblijf. Aan alles is gedacht: van sauna tot zwembad, van gratis internet tot spa- en wellnesscenter. Voor uw feest in De Arendshoeve kunt u aantrekkelijke arrangementen boeken. Zo weet u vooraf waar u op kunt rekenen. Wilt u het anders, exclusiever of unieker? In overleg is er van alles mogelijk. 

Tot ziens in De Arendshoeve!


Molenlaan 14
2861LB  BERGAMBACHT
Tel: 0182-303100
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie