Vakfotografie Wim Stad professionele trouwfotografen

 • portfolio/2284/01_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/02_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/03_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/04_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/05_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/06_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/01_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/02_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/03_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/04_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/05_vakfotografie_wim_stad
 • portfolio/2284/06_vakfotografie_wim_stad

Twee vakfotografen op jullie trouwdag

Wilma en Wim Stad zijn trouwfotografen “pur Sang”. De combinatie professionele fotografie en ambachtelijke schilderkunst hebben Wim en Wilma Stad op speciale wijze samengevoegd en deze unieke combinatie is de basis van jarenlange succesvolle bruidsfotografie. Wilma en Wim Stad fotograferen al jaren samen; twee vakfotografen op jullie huwelijksdag is uniek en geeft veel extra creatieve en technische mogelijkheden.

Wij werken niet per uur, maar gaan voor jullie verhaal

De huwelijksreportage wordt op professionele wijze verzorgt en er wordt niet op een uurtje meer of minder gekeken, integendeel zelfs. Niet alleen de fotografie moet perfect zijn; Wim en Wilma hanteren de filosofie, dat zij er ook voor moeten zorgen dat het bruidspaar een fantastische dag gaat beleven! Doordat wij niet per uur werken, maar gaan voor jullie verhaal geeft dat veel rust en een extra positieve beleving van jullie huwelijksdag. Deze formule, die Vakfotografie Wim Stad al jaren toepast garandeert een mooi professioneel resultaat.

Een begrip in de huwelijksbranche

Vakfotografie Wim stad verzorgt huwelijksfotografie door geheel Nederland en zijn ook regelmatig in het buitenland actief. Zij hebben door de jaren heen al vele honderden huwelijksreportages mogen verzorgen. Onze bruidsparen kunnen rekenen op bijzondere leuke gratis extra’s zoals: Gratis minialbum, Gratis fototegel, Gratis uitleen mooie bruidsboog en (indien toepasbaar) loslaten van 7(!) schitterende sierlijke witte bruidsduiven na de ceremonie. De professionele, betrouwbare werkwijze en de passie voor de huwelijks- en portretfotografie heeft er voor gezorgd dat Vakfotografie Wim Stad een begrip in de huwelijksbranche is geworden.

Verrassend resultaat

Vanuit onze creativiteit zijn wij steeds vernieuwend m.b.t. tot de fotografie, ontwerp en afwerking van de huwelijksreportage. Met de huidige digitale mogelijkheden kunnen wij onze bruidsparen een verrassend resultaat aanbieden, maar kunnen ook perfect traditioneel te werk gaan. Naast onze diverse digitaal bewerkte albums, heeft Vakfotografie Wim Stad dus ook nog de mogelijkheid om een z.g.n. "inplak" album te realiseren; wij noemen dat : Modern ambachtelijk. Deze afwerkvorm kan ook met Digitale bewerkingen gecombineerd worden. Dat geeft een zeer bijzonder resultaat. Een aantal ambachtelijke opties die Vakfotografie Wim Stad zijn bruidsparen aanbiedt en ook unieke huwelijksalbums zijn speciaal ontworpen en gepatenteerd.

Keurmerk Trouwen NTBO

Vakfotografie Wim Stad heeft het officiële Nederlandse Keurmerk TROUWEN van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Dit keurmerk garandeert aanstaande bruidsparen een betrouwbaar en professioneel resultaat.

Vakfotografie Wim Stad

Lommerbaan 191
2728JD Zoetermeer
079-3164506 / 0655897135

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Meld je aan als trouwbedrijf

Aanmelden

Volg ons op social media