Sven Vogelezang Videograaf Herinneringen voor eeuwig

 • 6_sven_vogelzang_videograaf_trouwfilm
 • 5_bruidsreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 4_trouwreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 3_sven_vogelzang_videograaf
 • 2_videograaf_sven_vogelzang
 • 1_trouwfilm_sven_vogelzang_videograaf
 • 6_sven_vogelzang_videograaf_trouwfilm
 • 5_bruidsreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 4_trouwreportage_sven_vogelzang_videograaf
 • 3_sven_vogelzang_videograaf
 • 2_videograaf_sven_vogelzang
 • 1_trouwfilm_sven_vogelzang_videograaf
Naar de website  

Herinneringen voor eeuwig

Herinneringen zijn voor altijd, maar helaas vervagen deze naarmate de jaren verstrijken. Als je mij vraagt om jullie trouwdag op film vast te leggen dan zullen deze herinneringen voor eeuwig zijn. We zullen samen al vooraf het te behalen eindresultaat bespreken. Jullie hebben hier veel inbreng in. Ik kan een korte, krachtige en romantische trouwclip maken, een film met de mooiste delen uit de huwelijksceremonie of een echte real wedding als verslag van jullie trouwdag! Hierbij gaat het volledig om de herinnering die jullie eraan willen hebben. En samen creëren wij dus deze herinnering.

Energieke Trouwclip vanaf 999,-

Voor een korte, maar krachtige samenvatting van jullie trouwdag is een trouwclip een goede keuze. Op de trouwdag dag film ik de mooiste, ontroerende en grappige momenten. De trouwfilm wordt gemonteerd met muziek van jullie keuze. Op deze wijze hebben jullie straks een onvergetelijke trouwclip als herinnering aan de dag van je leven.

Cinematic Trouwfilm vanaf 1499,-

Een unieke samenvatting van jullie bruiloft kan ik voor jullie vastleggen in een trouwfilm. Naast alle bijzondere momenten zul je ook de sfeer tijdens de verschillende onderdelen van de trouwdag én de locatie terugzien. Ook kun je er voor kiezen om de huwelijksceremonie te filmen inclusief hoogwaardige audio opname van de ambtenaar én het bruidspaar.

Livestream van de ceremonie vanaf 599,-

Als je meer mensen  zou willen uitnodigen voor jullie trouwdag of bruiloft dan mogelijk is voor de trouw- of feestlocatie dan kun je ook kiezen voor een livestream van de trouwceremonie te laten verzorgen. Met één of meerdere camera's en draadloze dasspeld microfoons kan ik een mooie registratie voor de livestream mixen. Na de trouwdag ontvangen jullie deze livestream op luxe USB stick om deze na de trouwdag nog vaak terug te kunnen kijken.

Ik ben Sven Vogelezang | Videograaf

Mijn passies zijn uiteraard film maar ook muziek  kan mij bekoren. Die passies dragen er aan bij dat ik voor jullie als bruidspaar de mooiste herinnering kan vastleggen. De wensen van het bruidspaar zijn hierbij mijn belangrijkste uitgangspunten. Het is ook mogelijk om jullie eigen muziek te laten verwerken in de trouwfilm!

Onopvallend aanwezig

Regelmatig hoor ik van de bruidsparen en gasten dat zij nauwelijks hebben gemerkt dat ik aanwezig was. Een prachtig compliment voor een videograaf. En mocht ik voor dat ene close-up shot toch op de voorgrond moet treden, dan doe ik mijn uiterste best dat jullie je wel op je gemak blijven voelen. Het is tenslotte jullie grote dag.

Dronebeelden

Het is voor mij ook mogelijk om met een tweede cameraman te werken. Een van de hoofdtaken het maken van drone-beelden. Deze collega is gecertificeerd dronepiloot. Het is dus mogelijk om tijdens de trouwdag ook met een drone beelden te maken van de locatie en eventuele buitenactiviteiten. Vraag hier gerust naar, want het is echt een unieke aanvulling voor jullie trouwfilm.

Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen voor een  gesprek over de mogelijkheden voor een unieke trouwfilm van jullie trouwdag.

Sven Vogelezang Videograaf

Hendrikstraat 28
3314 ZM Dordrecht
06 1955 4383

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media