Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Monique Ickenroth laat uw bruiloft vastleggen op een schilderij

Live painting op uw bruiloft

Heeft u binnenkort een bruiloft, familiefeest, jubileum of bedrijfsuitje? Laat dit speciale moment vastleggen op een schilderij. Ik kom naar uw feest en neem een schildersezel, penselen, verf en een doek mee. Eenmaal aangekomen op locatie zoek ik een mooi plekje uit waarvan ik het feest goed kan overzien en begin dan te schilderen. Als de gasten binnenkomen, heb ik meestal het eerste opzetje al staan. Maak uw specifieke wensen kenbaar gedurende ons telefonisch of emailcontact vooraf. Denk aan: speciale voorkeur voor bepaalde kleuren, afmetingen van het doek en de mensen die absoluut voor moeten komen op het schilderij.

Wanneer is het schilderij af?

Er zijn twee mogelijkheden:

• Het schilderij is aan het einde van het feest klaar en kan direct overhandigd worden. Omdat ik met goede kwaliteit acrylverf werk, is de droogtijd heel kort. En wat is er leuker als wanneer uw gasten het eindresultaat al meteen kunnen bewonderen.

• Voor wie graag extra details in het schilderij wil zien (een gedetailleerde trouwjurk of een grote groep familieleden herkenbaar in beeld), maak ik het schilderij na het feest in mijn eigen atelier af. Meestal doe ik dat aan de hand van de foto's die ik gedurende het feest maak. In mijn atelier kan ik in alle rust met extra zorg de puntjes op de i zetten.

Wat is mijn stijl?

Op feesten schilder ik in impressionele stijl, met vlugge verftoetsen en lijnen zet ik een impressie van uw feest neer. En het leuke hiervan is dat ik meerdere momenten in één schilderij verwerken kan. Zo komt het wel eens voor dat enkele personen meerdere keren voorkomen in het schilderij. Ik kan de openingsdans en ook die ontroerende speech in dezelfde ruimte laten spelen. 

Wat zijn de kosten?

Er zijn qua prijzen diverse opties:

Als het schilderij ter plekke wordt gemaakt en ook dezelfde avond / middag afgemaakt en overhandig wordt zijn de prijzen:

• formaat tot 60 x 70 cm: vanaf € 485,-
• formaat 60 x 70 tot 80 x 100 cm: vanaf € 535,-

Als het schilderij in het atelier wordt afgemaakt (voor verdere detaillering):

• formaat tot 60 x 70 cm: vanaf € 800,-
• formaat 60 x 70 cm tot 80 x 100 cm: vanaf € 850,-


Pelikaanstraat 14H
1022AZ  AMSTERDAM
Tel: 0610505546
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
Versturen
 
 
Terug naar categorie