Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Bedankjes

Door: Petra Westgeest

Natuurlijk wil je alle gasten van jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk bedanken voor de komst naar jullie huwelijksfeest, traditie getrouw doe je dat met een kaartje die binnen 6 weken na de trouwdag verzonden hoort te worden. Persoonlijker is het om een leuk klein aardigheidje mee te geven op de trouwdag zelf. Deze week wat andere ideetjes als een kaartje (met merci) 
Persoonlijk vind ik de krant een super gaaf idee; gemaakt met allerlei leuke weetjes en afbeeldingen van jullie huwelijksdag (en veel beter als hapsnap posts van social media) Een zakje met lavendel maakt geurige herinnering, heel zomers en heel lekker voor onder je kussen, slaap je goed van. 

bedankjes

Groene bedankjes zijn helemaal hot dit jaar. Dit kan van alles zijn, zakjes zaadjes, plantje, stekjes van een boom etc 🌱 
De kleine zakjes vind ik ook een heel tof idee, gevuld met bijvoorbeeld kersen maar dat kan je natuurlijk ook "kei leuk" invullen met bv iets typisch uit jullie streek/stad/dorp. 

Jullie kunnen als bedankje ook zakjes met bedrukte hartjes of m&m maken 🍬 (ja zelfs m&m kan je laten bedrukken) grappig en persoonlijk. Je ziet het, je kan het zo gek en persoonlijk invullen als je zelf wilt. Zijn jullie niet zo van de cadeautjes dan is er natuurlijk helemaal niets mis met een mooie bedankkaart.