Hoe ziet jouw perfecte huwelijksnacht eruit?

Bijzondere huwelijksnacht

De dag waar je maanden naar uit hebt gekeken is bijna voorbij. De laatste gasten heb je uitgezwaaid en jullie vertrekken naar de slaapkamer voor de huwelijksnacht. Of je nu een luxe bruidsuite hebt geboekt of lekker thuis in je eigen bed slaapt, je weet dat dit een bijzondere avond gaat worden. Wij hebben een aantal feitjes over de huwelijksnacht voor je op een rij gezet. 

Seks tijdens de huwelijksnacht

Wist je dat maar 25% van de pasgetrouwde stellen seks heeft tijdens de huwelijksnacht? Een drukke dag en een drankje te veel zijn oorzaken waarom pasgetrouwde stellen geen seks hebben tijdens de huwelijksnacht. Hoe ziet jouw perfecte huwelijksnacht eruit? Pak jij uit met mooie lingerie of mag het nog wel iets spannender? Neem dan een kijkje op Easytoys.nl. Hier kun je o.a. een buttplug bestellen, maar ze hebben ook andere seksspeeltjes. Is dit niet echt jouw ding? Hou het dan bij een heerlijke massageolie of iets anders sfeerverhogends.

Belang van goede bruidslingerie

Besteed aandacht aan je lingerie

Jij hebt natuurlijk je mooiste lingerie setje voor de huwelijksnacht bewaard. De huwelijksnacht is voor jou en je partner een heel bijzonder moment en dan wil je er natuurlijk wel een beetje sexy uitzien. Overdag heb je waarschijnlijk ook al een prachtig setje aan, dus je hoeft niet per se twee setjes te kopen. Een bruiloft is al duur genoeg, dus er moet een beetje op de centjes gelet worden. 

In eigen bed slapen tijdens de huwelijksnacht?

Willen jullie de huwelijksnacht in eigen bed doorbrengen? Wist je dat 60% van de pasgetrouwde stellen zegt dit niet te doen. Na zo’n bijzondere dag wil je toch heerlijk wakker worden in een luxe bruidssuite met een champagne ontbijt? En seks in je eigen slaapkamer is niet echt romantisch toch? Maar mocht je budget echt helemaal op zijn, dan kun je ook kiezen voor een wat minder luxe hotel, appartement of B&B. Of kijk je ouders lief aan… Misschien willen zij jullie dit wel cadeau geven. 

Spannende-huwelijksnacht

Kaartjes lezen en geld tellen

Wist je dat veel van de pasgetrouwde stellen tijdens de huwelijksnacht alvast de kaarten gaan lezen en het geld gaan tellen? Niet bepaald romantisch, maar we snappen wel dat je heel nieuwsgierig bent! Ook zou je je cadeaus kunnen bekijken na het ontbijt. Dan is er vast nog wel even tijd toch?

Wij wensen je heel veel succes met alle voorbereidingen! Op de dag zelf horen jullie alleen maar te genieten, dus zorg ervoor dat alles goed geregeld is. 

Leuke adresjes

Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

luxe bruidssuite voor de huwelijksnacht
BruidsmodeOutlet

BruidsmodeOutlet

prachtige bruidsmode niet duurder dan 795,-

Ook interessant

Het belang van goede bruidslingerie

Het belang van goede bruidslingerie

Spanning na het trouwen zit het er nog in?

Spanning na het trouwen zit het er nog in?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media