De Theetuin idyllische trouw- en feestlocatie aan het water

 • 7_de_theetuin_trouwfeest
 • 6_de_theetuin_huwelijksdiner
 • 5_de_theetuin_huwelijksbootje
 • 4_de_theetuin_zaalverhuur
 • 3_de_theetuin_bruiloftzaal
 • 2_de_theetuin_huwelijksfeest
 • 1_de_theetuin_feestzaal
 • 7_de_theetuin_trouwfeest
 • 6_de_theetuin_huwelijksdiner
 • 5_de_theetuin_huwelijksbootje
 • 4_de_theetuin_zaalverhuur
 • 3_de_theetuin_bruiloftzaal
 • 2_de_theetuin_huwelijksfeest
 • 1_de_theetuin_feestzaal
Naar de website  

De perfecte trouw- en feestlocatie in Ridderkerk

De dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven is één van de belangrijkste dagen uit een mensenleven. De Theetuin zal er alles aan doen om van deze dag een bijzondere, maar ook zeker onvergetelijke herinnering te maken.

De Theetuin is de perfecte trouw-en feestlocatie. Uiteraard zijn wij een officiële trouwlocatie. Ons bedrijf is voorzien van 2 prachtige zalen en voor de warme maanden 2 zonnige terrassen, waarvan het waalterras is voorzien van een romantisch trouwprieel. U krijgt met het sluiten van uw huwelijk in ons prieel een waar sprookjeshuwelijk. Zeker aangezien wij ook uw favoriete muziek kunnen laten horen vóór, na en tijdens de plechtigheid. Na de plechtigheid kunt u eventueel met uw daggasten een toost uitbrengen aan de waterkant. Bij slecht weer kunt voor de plechtigheid gebruik maken van één van onze zalen die wij kunnen ombouwen tot trouwzaal.

De Theetuin weet hoe zij het haar gasten naar de zin kan maken, maar vooral degenen die het huwelijk organiseren hoeven niet op hun tenen te lopen omdat wij u eenvoudigweg alles uit handen nemen. Onze vriendelijke, behulpzame en bekwame medewerkers zullen uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgen.

Voor de ceremonie, het aansnijden van de taart, het diner, de receptie en/of de feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. In een uitgebreid voorgesprek wordt alles met u tot op detail doorgesproken, wij proberen alle wensen te vervullen. U kunt bij ons al uw vragen stellen en wij zoeken er een passende oplossing voor. Wij kunnen uw trouwdag geheel voor u verzorgen: van de bruidstaart, het diner en een feestavond of receptie, maar uiteraard kunt u ook een deel van uw huwelijksdag bij ons vieren. Wij maken voor u altijd een all-in programma met vaste kosten en u krijgt geen nare verrassingen achteraf. Wij rekenen bij een volledig verzorgde bruiloft geen zaalhuur maar wel het gebruik van ons trouwprieel. 

Wij bieden u (afhankelijk van uw programma) ook een tripje in een echt “huwelijksbootje” aan, een romantisch bootje waarin u met u geliefde een stukje kunt varen om even samen na te praten (of vóór te praten) over uw huwelijk en het is tevens een erg leuk item voor uw trouwfoto’s.

Onze keukenbrigade houdt met het diner en de feestavond uiteraard rekening met eventuele diëten, voedselallergieën en vegetariërs. Tijdens de feestavond kunnen wij voor de kinderen een bowlingbaan beschikbaar stellen van 21.00-23.00 uur en zij kunnen midgetgolfen, uiteraard onder toezicht van een volwassene. Uw gasten kunnen gebruik maken van ons naastgelegen gratis parkeerterrein. Wilt u een band of DJ op uw feestavond, dan kan dat uiteraard ook. U kunt ook geheel gratis gebruik maken van onze professionele geluidsinstallatie.

De Theetuin heeft een voorbeeld bruiloft gemaakt van een compleet verzorgde trouwdag, deze kunt u vinden op onze website. 

Viert u uw bruiloft in onze Starzaal (bovenzaal) dan zal de bar geopend zijn, in onze Serrezaal (benedenzaal) hebben wij geen bar, maar worden de drankjes binnengebracht vanuit het bowlinggedeelte. In beide zalen kunnen wij zorgen voor diverse zitjes en sta-tafels.

Indien u een spetterend groot feest wilt met een live band en dansvloer verwijzen wij u graag voor de feestavond naar onze andere locatie Palm Party House te Zwijndrecht. U vertrekt dan na uw diner richting Palm Party House 4 minuten met de auto)

De Theetuin

Pruimendijk 16
2988XN Ridderkerk
0180-421008

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media