Abel. feestlocatie in een schitterend natuurgebied

  • 06_abel_zalencentrum
  • 05_abel_bruiloftszaal
  • 03_abel_feestzaal
  • 02_abel_huwelijksfeest
  • 01_abel_feestlocatie
  • 06_abel_zalencentrum
  • 05_abel_bruiloftszaal
  • 03_abel_feestzaal
  • 02_abel_huwelijksfeest
  • 01_abel_feestlocatie
Naar de website  

Abel.

Abel is een  schitterende feestlocatie gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Deze eigentijdse locatie wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, die in 1999 hun droom achterna gingen en Brasserie Abel opende. Abel is sinds die tijd zodanig gegroeid, dat het nu met meer dan 60 medewerkers een belangrijke speler is in de horeca- en trouwbranche in regio Rijnmond. Van high tea tot brunch, BBQ tot buffet en bedrijfsfeest tot trouwerij: ons hardwerkende team doet er alles aan om jou een bijzondere beleving te bezorgen!

Catering bij trouwen

Wil je je huwelijksdiner of -receptie liever in de eigen intieme thuissfeer houden of elders trouwen op locatie? Abel. verzorgt graag de catering op locatie. Wij kunnen voor jou een feest op ieder door jullie aangewezen locatie verzorgen. Het is mogelijk om alleen hapjes te verzorgen of om de gehele organisatie van jouw evenement uit handen te nemen. Abel, een speciale feestlocatie die zich uitleent voor een goed (thema) huwelijksfeest dankzij haar mooie omgeving en het gebruik van de grote terrassen. Of je nu een groot of een klein feest wilt geven: Abel is van alle markten thuis en inmiddels zeer ervaren als feestlocatie in de regio Rotterdam.

Trouwen midden in de natuur!

Abel is een prachtige trouwlocatie. Wij kunnen jouw gehele trouwdag verzorgen. Net buiten Rotterdam kun je je bruiloft toch landelijk vieren en zelfs trouwen midden in de natuur! Gelegen tussen Rhoon en Poortugaal is Abel. een ideale trouwlocatie en gemakkelijk bereikbaar. Van ceremonie en de bruidstaart, tot huwelijksdiner en feest. Het kan allemaal, aangepast aan uw wensen!

Verschillende arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Pal achter Abel grand café restaurant ligt Pitch&Putt golf Rhoon. Wij bieden verschillende arrangementen die leuk zijn voor vrijgezellenfeesten. Zo kun je met vriendinnen golfen en gebruik maken van een high tea, of met de mannen de baan en op en aansluitend barbecueën. De mogelijkheden zijn eindeloos.  

Abel.

Albrandswaardsedijk 196
3172XB Poortugaal - Rhoon
010-5011500

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media