2Tasty je kunt de catering met alle vertrouwen aan ons overlaten!

 • 6_2tasty_cateraar
 • 5_2tasty_cateringbedrijf
 • 4_2tasty_buffet-bruiloft
 • 3_2tasty_diner-huwelijk
 • 2_2tasty_hapjes-bruiloft
 • 1_2tasty_catering-op-locatie
 • 6_2tasty_cateraar
 • 5_2tasty_cateringbedrijf
 • 4_2tasty_buffet-bruiloft
 • 3_2tasty_diner-huwelijk
 • 2_2tasty_hapjes-bruiloft
 • 1_2tasty_catering-op-locatie
Naar de website  

Bruiloft catering op locatie

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Nu kunnen jullie beginnen met alle voorbereidingen. Dit is een van de mooiste dagen uit je leven, dan wil je de catering natuurlijk ook tot in de puntjes verzorgt hebben. De catering kun je met een gerust hart overlaten aan 2Tasty in Zoetermeer. Wij maken amuses, een compleet diner of een combinatie daarvan. De catering kunnen wij verzorgen voor grote en kleine groepen, maar we maken ook graag amusehapjes voor de avondgasten. De keuze is aan jullie. En weet je, wij kunnen zelfs jouw bruidstaart verzorgen! 

Verschillende hapjes in ons assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering op bruiloften en partijen. Ons assortiment bestaat uit verschillende hapjes. Voor elke speciale gelegenheid stellen wij een hapjes buffet samen. Ook kun je bij ons terecht voor luxe hapjes of een amuse buffet. Op de mooiste dag van je leven worden jij en je gasten verwend met verschillende soorten hapjes. Denk aan een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas, afgekruid met grof gemalen peper. Er zijn zoveel mogelijkheden... Uiteraard worden de hapjes op een verrassende manier gepresenteerd, bijvoorbeeld op etagères of amuse lepels. 

BBQ-catering voor bruiloften

Onze chef kan ook een heerlijke BBQ op jullie bruiloft verzorgen. Een barbecue kunnen wij nagenoeg op elke locatie voor je regelen. Willen jullie iets speciaals, bijvoorbeeld een thema bruiloft of een verrassend element voor jouw gasten? 2Tasty denkt graag met je mee! Geniet van een heerlijke culinaire ervaring.

De bruidstaart naar jullie wens

Op de mooiste dag van je leven mag de bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Na het ja-woord is er tijd voor taart en champagne. De trouwtaart kunnen wij maken met verschillende smaken en met meerdere lagen. Ook cupcakes en andere zoetigheden behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een sweet table is mogelijk. 

Informatie aanvragen

Airis heeft 2Tasty opgericht en is in Zoetermeer en omgeving inmiddels een vertrouwd adres als het gaat om catering. Wij voelen ons thuis in vele keukens en maken heerlijke gerechten voor jullie bruiloft. Airis heeft haar kookkunsten van huis uit meegekregen en is steeds bezig met verrassende ideeën opdoen. Wij werken alleen met verse ingrediënten en leveren goede kwaliteit in service en producten. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We stellen een menu voor jullie samen die past bij het feest, budget en de verwachting van jouw gasten. 

2Tasty

Houtsingel 119
2719EB Zoetermeer
0642776747

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media