Peter de Jonge muziek geeft een samenzijn kleur!

  • 5_Peter_de_Jonge_Singer-songwriter
  • 4_Peter_de_Jonge_Muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_Peter_de_Jonge_Muziek-op-je-bruiloft
  • 2_Peter_de_Jonge_Sfeermaker
  • 1_Peter_de_Jonge_Bruiloftmuziek
  • 5_Peter_de_Jonge_Singer-songwriter
  • 4_Peter_de_Jonge_Muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_Peter_de_Jonge_Muziek-op-je-bruiloft
  • 2_Peter_de_Jonge_Sfeermaker
  • 1_Peter_de_Jonge_Bruiloftmuziek

Peter de Jonge op jullie trouwerij, receptie of huwelijksdiner?

Peter valt op door zijn warme, stevige stem en vooral ook door de authentieke belangstelling voor datgeen jullie bezig houdt. Op jullie trouwdag kan hij een afwisselend programma van eigen liedjes en liedjes uit allerlei tijden en velerlei landen presenteren. Interactie met jullie gasten is de basis voor zijn optreden.

Voorafgaand aan een optreden bespreekt hij de wensen van het bruidspaar, om zo goed mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen. Passend bij jullie gelegenheid dus. Peter begeleidt zichzelf op de akoestische gitaar. 

“Aan de emotie op de gezichten van het bruidspaar kan ik zien of mijn optreden geslaagd is. Gelukkig heb ik die emotie nog nooit hoeven missen!”

“Ik doe mijn koffer open en pak mijn gitaar. Moeilijker hoeft het niet te zijn. Ik zing altijd eerst een lied waarin ik me voor kan stellen aan het publiek. Het ijs is dan gebroken en ik meng me vervolgens dan ook in het feestgedruis om ‘mijn’ gasten te ontmoeten. Een praatje, een liedje en dan weer door. Ik vind het fijn om mensen met elkaar te verbinden en ze te vermaken. Liedjes zijn een deel van ons collectieve geheugen en door het juiste lied kom je in een goede stemming. Zo kan muziek een samenzijn kleur geven”.

“Mensen zijn vaak verbaasd over het aantal liedjes dat ik ten gehore kan brengen; ik weet zelf soms ook niet hoe ik het doe en waar ze vandaan komen. Iemand zingt een strofe en dan haak ik vaak zomaar in. Voor mij is dan de beleving van het moment net zo nieuw als voor mijn luisteraars. Mijn vak gaat me dan ook nooit vervelen”.

“Tijdens iedere trouwerij biedt ik het bruidspaar aan om een voor hun, speciaal gekozen lied te zingen, dat ik dan voor deze trouwdag zal instuderen. Het paar heeft dus bijzondere herinneringen aan zo’n nummer. Dat is altijd een heel speciaal moment”. 

Mijn gage is : €350,= voor een optreden tot een max. van enkele uren.

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media