2Tasty een prachtige bruidstaart voor jullie mooiste dag

 • 6_2tasty_bruidstaart-met-meerdere-lagen
 • 5_2tasty_taart-bruiloft
 • 4_2tasty_cupcakes
 • 3_2tasty_bruidstaart-met-bloemen
 • 2_2tasty_trouwtaart
 • 1_2tasty_bruidstaart
 • 6_2tasty_bruidstaart-met-meerdere-lagen
 • 5_2tasty_taart-bruiloft
 • 4_2tasty_cupcakes
 • 3_2tasty_bruidstaart-met-bloemen
 • 2_2tasty_trouwtaart
 • 1_2tasty_bruidstaart
Naar de website  

De catering tot in de puntjes verzorgt

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Dit is een van de mooiste dagen uit je leven en daarom wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. 2Tasty kan de complete catering voor jullie bruiloft verzorgen. Van amuses tot diners of een combinatie daarvan. Ook kunnen wij een bijzonder diner voor een kleine groep gasten verzorgen of amusehapjes voor de avondgasten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de bruidstaart kunnen wij helemaal naar wens verzorgen.

Een unieke bruidstaart voor jullie grote dag

De bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken op jullie grote dag. Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het tijd voor taart met champagne. Naast het verzorgen van de complete catering, kunnen wij dus ook jouw trouwtaart verzorgen. De bruidstaart kunnen wij maken in verschillende smaken en met meerdere lagen. Ook cupcakes en andere zoetigheden behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een mooie verzorgde sweet table is mogelijk.

Diverse hapjes op jullie bruiloft

2Tasty heeft diverse hapjes in het assortiment. Voor jouw bruiloft kunnen we een speciaal hapjes buffet samenstellen. Ook voor lue hapjes en een amuse buffet kun je bij ons terecht. Jullie worden verwend met de lekkerste hapjes. Denk aan een torentje van zalm, komkommer met roomkaas of een rolletje rosbief met julienne gesneden komkommer, wortel en kaas afgekruid met grof gemalen peper. De hapjes worden mooi gepresenteerd op verschillende etagères of amuse lepels.

Een barbecue op locatie

Onze chef kan een heerlijke barbecue op jullie gewenste locatie verzorgen. Wil je iets speciaals, denk bijvoorbeeld aan een thema of verrassend element voor de gasten? Wij denken graag met je mee! Geniet van een heerlijke culinaire ervaring op jullie bruiloft.

Neem gerust contact met ons op

Airis heeft 2Tasty opgericht en is inmiddels in Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor de catering. Wij voelen ons thuis in vele keukens en we maken lekkere gerechten op bruiloften en andere feesten. Continu zijn wij bezig om ons assortiment uit te breiden en nieuwe verrassende gerechten te maken. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten en werken uitsluitend met verse ingrediënten. Neem gerust contact met ons op om jullie wensen te bespreken. Samen stellen we een menu voor jullie samen wat past bij de gelegenheid, het budget en de verwachting van jullie gasten. 

2Tasty

Houtsingel 119
2719EB Zoetermeer
0642776747

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Zeeland

Volg ons op social media