Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Spanning na het trouwen, zit het er nog in?

Trouwringen wisselen

Een relatie is in het begin altijd leuk en spannend. Maar hoe zit het als je al jaren samen bent of misschien zelfs al getrouwd bent? Zit dan de spanning er nog in? Als je relatie goed zit, hoef je hier niet bang voor te zijn. Je moet investeren in je relatie en er samen voor zorgen dat je niet in een sleur terecht komt. In dit artikel lees je wat trouwen met je doet en hoe je ook na het huwelijk de spanning erin kunt houden. 

Veranderd er iets nadat je getrouwd bent?

Je krijgt vast vaak de vraag; “En, bevalt het getrouwde leven?” of “Is er nu ook iets veranderd?” Natuurlijk is er wel degelijk iets veranderd, want jullie gaan nu als “man en vrouw” door het leven. Met een huwelijk laat je zien dat jullie voor elkaar bestemd zijn en dat jullie de rest van jullie leven met elkaar willen delen. Ook brengt een huwelijk financieel wat voordelen met zich mee, want alles is goed geregeld voor later. Maar iedereen reageert natuurlijk anders op deze vragen. Maar wees niet getreurd als je partner zegt dat er niets veranderd is. Want als er heel veel zou veranderen, dan zou dat ook niet goed zijn toch? 

Bruiloft

Stel je toch eens voor…

Stel je toch eens voor: jullie gaan trouwen en je relatie veranderd na het huwelijk compleet. Met dat vooruitzicht zou je niet in het huwelijksbootje willen stappen toch? Je houd van je partner zoals hij of zij is, je wil geen ander en daarom denk je erover na om met hem of haar te gaan trouwen. 

Ga voor romantiek!

Wanneer jullie getrouwd zijn, moet je het zelf leuk en spannend houden. Neem je vriend of vriendin mee naar zijn of haar favoriete restaurant, boek een hotel of ga samen naar de bioscoop. En zeker als je kinderen hebt, moet je echt de tijd voor elkaar nemen. Even heerlijk met z’n tweeën weg en niemand anders om je heen. Maar ook op seksueel gebied kun je experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan de vibrators van Easytoys, maar er zijn ook andere speeltjes. Is dit niet echt jouw ding? Ga dan voor de massageolie of hou het gewoon bij een dagje weg.  

Trouwen

Kortom: investeer in je relatie en houd het spannend. Zorg er samen voor dat jullie niet in een “sleur” terecht komen na het huwelijk.