Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Zuid-Holland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Zuid-Holland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Zuid-Holland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


Trouwbeurs 't Groene Hart - Zoetermeer e.o.

Datum:17-02-2018
Locatie:Het Wapen van Zoetermeer
Adres:Zegwaartseweg 31
Plaats:Zoetermeer
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeurs-groenehart.nl/zoetermeer
  
Kom zaterdag 17 februari 2018 naar Trouwbeurs 't Groene Hart in Zoetermeer. Je bent van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom in Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31. Op het programma staan onder andere meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis diner voor twee. De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Amstelveen

Datum:18-02-2018
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amstelveen/
  
Kom gezellig naar de leukste trouwbeurs van Amstelveen! WeddingFair Amstelveen vindt op 18 februari plaats in de Emergohal. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-.De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen ook een leuke beurstas!

De Trouwbeleving van Breda

Datum:04-03-2018
Locatie:Van der Valk Hotel Breda Princeville
Adres:Princenhagelaan 5
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:18.00 uur
Info:www.facebook.com/bruidsbeursbreda/
  
Jij bent op je knieën gegaan en de liefde van je leven heeft ja gezegd. Tijd voor een bijzondere trouwdag waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 2e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaatsvindt op zondag 4 maart 2018. Op deze dag zullen er twee weddingshows worden gehouden, voor bruid en bruidegom. Omringd door zo'n 30 à 40 mooie exclusieve trouwbranche ondernemers van bruidsmode, trouwfotografie, bedankjes, trouwauto, bruidstaarten en natuurlijk die prachtige trouwlocatie. Ook maakt u kans op de Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 1.500,- en een Ballonvaart voor 2 personen. De entree is € 5,- aan de deur.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Alphen aan den Rijn e.o.

Datum:10-03-2018
Locatie:Flora Boskoop
Adres:Parklaan 4
Plaats:Boskoop
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeurs-groenehart.nl/alphen-aan-den-rijn
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is de ideale plek waar aanstaande bruidsparen trouwspecialisten zullen treffen uit de regio. Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Alphen aan den Rijn, vindt plaats op zaterdag 10 maart 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in Flora Boskoop aan de Parklaan 4. Op het programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis diner voor twee. De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Rotterdam

Datum:25-03-2018
Locatie:Wings Worldhotel
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam/
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio én de entree is gratis! De trouwbeurs vindt plaats in het Wings Worldhotel aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Dus kom gezellig naar dé trouwbeurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een unieke beurstas.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Lansingerland e.o.

Datum:07-04-2018
Locatie:Vidaa
Adres:Hoeksekade 162
Plaats:Bergschenhoek
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.trouwbeurs-groenehart.nl/lansingerland
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is de ideale plek waar aanstaande bruidsparen de beste specialisten uit de trouwbranche zullen treffen. Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Lansingerland, vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in Vidaa aan de Hoeksekade 162 in Bergschenhoek. Op het programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, verschillende proeverijen én de verloting van een gratis diner voor twee. De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

WeddingFair Nijkerk

Datum:08-04-2018
Locatie:Hans Classic Cars
Adres:Marconistraat 4
Plaats:Nijkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-nijkerk/
  
WeddingFair Nijkerk vindt plaats op zondag 8 april 2018 in de remise van Hans Classic Cars te Nijkerk. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Hans Classic Cars is het bedrijf dat al 30 jaar bruidsparen vervoert. Hans en zijn team van chauffeurs en technici nodigt de bruidsparen graag uit om zijn "stallen voor de limousines en trouwbussen" eens te bekijken. Alle bruiden ontvangen de hippe weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! De entree van de bruidsbeurs is gratis.

Archief bruidsbeurzen Zuid-Holland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Zuid-Holland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Arnhem

Datum:04-02-2018
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Arnhem vindt plaats op zondag 4 februari in de historische Eusebiuskerk in het hart van Arnhem. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar betrouwbare én innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw huwelijk. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Volg de Facebookpagina voor alle nieuwsberichten over WeddingFair in Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

WeddingFair Lisse

Datum:21-01-2018
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Lisse vindt plaats op zondag 21 januari van 11.00 tot 17.00 uur in Hotel de Nachtegaal. Maak kennis met de regionale trouwspecialisten die begrijpen wat jij wilt! Kom gezellig naar de mooiste en de grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas en de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe trouwagenda!

WeddingFair Etten-Leur

Datum:07-01-2018
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 10
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Etten-Leur is dé Brabantse trouwbeurs mét bruidsmodeshows. Kom op zondag 7 januari 2018 van 11.00 tot 17.00 uur langs bij De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Geniet van verschillende bruidsmodeshows van 8 bruidsmodehuizen uit de regio. De nieuwste collecties voor het aanstaande trouwseizoen voor hem en haar vind je op de catwalk. De bruidsshows starten om 12.30 en om 15.00 uur en worden gelopen door professionele mannequins. De voordeeltickets kosten à € 7,50, alleen verkrijgbaar aan de zaal. Alle bruiden ontvangen ook een fantastische beurstas, inclusief trouwagenda ter waarde van € 10,-. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair.

Open Dag Trouwbedrijven - November

Datum:26-11-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Proef de sfeer en beleef alvast jullie trouwdag! Jullie bruiloft organiseren is nog nooit zo leuk en simpel geweest! Laat je wensen uitkomen! Voor een relaxte bruiloft! Maak jullie huwelijk tot iets onvergetelijks! Kom op zondag 26 november gezellig langs en bewonder de mooiste trouwauto's. Kijk je ogen uit als je de schitterende trouwringen ziet. Waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwkaarten. Bekijk hoe
John Corvers Fotografie jullie trouwdag vastlegt in een prachtig album. Ruik de geur van de bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een schitterend bruidsboeket. Verbaas je als aanstaande bruidegom over de mogelijkheden voor jouw trouwpak of schoenen op maat.

WeddingFair Tilburg

Datum:26-11-2017
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 26 november naar WeddingFair Tilburg in het Koning Willem II Stadion. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moordboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Zwolle

Datum:12-11-2017
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 12 november naar WeddingFair Zwolle in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse Stadion. Open van 11.00 tot 17.00 uur. De entree van de trouwbeurs is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een trouwjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op de trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

The Wedding Team | Trouwbeurs

Datum:11-11-2017
Locatie:'t Manneke
Adres:Leeweg 33
Plaats:Berkel en Rodenrijs
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zaterdag 11 november naar de grootste trouwbeurs van Lansingerland. Alle members The Wedding Team zullen zich hier presenteren. Laat je tijdens de bruidsbeurs inspireren om jouw bruiloft tot een groot succes te maken. Er zullen twee bruidsshows plaatsvinden, één om 13.00 uur en de andere om 15.00 uur. Ook maak je kans op een fantastisch prijzenpakket t.w.v. € 400,-. De eerste 150 bezoekers ontvangen een goody-bag! In de voorverkoop kost een ticket € 5,- en aan de deur € 7,50. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis.

Open Dag Trouwbedrijven - Oktober

Datum:29-10-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Al jaren organiseren diverse trouwbedrijven uit de regio Maasland open dagen. Je kunt, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken, proeven en je wensen doorspreken met de trouwbedrijven. Trouwbedrijven neemt graag de tijd voor jullie! Kom gezellig langs en bewonder het schitterende trouwvervoer. Kijk je ogen uit bij de bijzondere trouwringen. Waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwkaarten. Bekijk hoe John Corvers Fotografie op unieke wijze jouw mooist dag in een fantastisch album vastlegt. Ruik de geur van de bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een schitterend bruidsboeket. Verbaas je als aanstaande bruidegom over de mogelijkheden voor jouw trouwkostuum of schoenen op maat.

WeddingFair Amsterdam

Datum:22-10-2017
Locatie:Brasa Dance Studios
Adres:Kuiperbergweg 31B
Plaats:Amsterdam-Zuidoost
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 oktober naar WeddingFair Amsterdam. Meer dan 40 diverse bedrijven uit de trouwbranche zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Die mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Kom naar de gezelligste trouwbeurs in Amsterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

Save The Date Wedding Fair Lansingerland

Datum:22-10-2017
Locatie:Retraiterie Rottemeren
Adres:Rottedijk 11
Plaats:Bleiswijk
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 22 oktober naar de tweede Save The Date Wedding Fair in Lansingerland. De beurs vindt plaats bij Retraiterie Rottemeren in Bleiswijk. Een kleinschalige feest- en trouwlocatie gelegen aan de oevers van de Rottemeren. U kunt deze locatie op 22 oktober zonder afspraak bekijken. U vindt er die dag tevens diverse enthousiaste ondernemers die u willen helpen uw trouwdag onvergetelijk te maken. De toegang is gratis. Meer informatie >>>

WeddingFair Heiloo - Alkmaar

Datum:08-10-2017
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 8 oktober naar Bruidsbeurs WeddingFair in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Ook kun je kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. De entree is gratis. De Cultuurkoepel is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".

Trouwbeurs 't Groene Hart - Gouda

Datum:07-10-2017
Locatie:Party- en Zalencentrum Le Patapouf
Adres:Kolkmanstraat 1-3
Plaats:Gouda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is op 7 oktober 2017 van 11.00 tot 16.00 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun grote dag bij veel leveranciers uit de Goudse regio kunnen vinden. Gratis entree, parkeren, én kans op een diner voor 2!

Trouwbeurs 't Groene Hart - Krimpenerwaard

Datum:30-09-2017
Locatie:Hotel-Restaurant De Witte Brug
Adres:Kerkweg 138
Plaats:Lekkerkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is op zaterdag 30 september 2017 van 11.00 tot 16.00 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun mooiste dag bij veel leveranciers uit Krimpenerwaard en omgeving kunnen vinden. Gratis toegang, parkeren, goodiebag én kans op een diner voor 2!

Open Dag Trouwbedrijven - September

Datum:24-09-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Proef de sfeer en beleef alvast jullie mooiste dag! Jullie trouwdag organiseren is nog nooit zo leuk en simpel geweest. Laat je wensen uitkomen! Voor een relaxte bruiloft! Maak van jullie trouwdag een onvergetelijke dag. Bewonder op 24 september de mooiste trouwauto's, kijk je ogen uit bij de bijzondere trouwringen, waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwuitnodigingen. Bekijk hoe John Corvers Fotografie op bijzondere wijze jouw mooiste dag vastlegt in een mooi album. Ruik de geur van bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een schitterend bruidsboeket. En verbaas je als aanstaande bruidegom over de mogelijkheden voor jouw trouwpak of schoenen op maat.

WeddingFair Den Haag

Datum:17-09-2017
Locatie:Haags openbaar vervoer museum De Tramremise
Adres:Parallelweg 224
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is de grootste bruidsbeurs van de Haagse regio, én de entree is gratis. WeddingFair bied je meer dan 50 échte, verschillende bedrijven, live workshops, Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op spetterende hoofdprijzen! Je kunt de auto gratis parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise.

Open Dag Trouwbedrijven - Augustus

Datum:27-08-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Sinds jaren organiseren verschillende trouwbedrijven uit de regio Maasland open dagen. Je kunt, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken, proeven en de wensen voor je mooiste dag doorspreken. Trouwbedrijven neemt graag de tijd voor jullie! Kom op 27 augustus gezellig langs en bewonder de mooiste trouwauto's. Kijk je ogen uit als je de prachtige trouwringen ziet. Waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwkaarten. Bekijk hoe John Corvers Fotografie op bijzondere wijze jouw mooiste dag vastlegt in een geweldig trouwalbum. Ruik de geur van de bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een fantastisch trouwboeket. Verbaas je als aanstaande bruidegom over de mogelijkheden voor jouw trouwpak of schoenen op maat.

Open Dag Trouwbedrijven - Juli

Datum:30-07-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Proef de sfeer en beleef alvast jullie mooiste dag! Jullie trouwdag organiseren is nog nooit zo leuk en simpel geweest! Laat je wensen uitkomen. Voor een relaxte bruiloft. Maak jullie trouwdag tot iets unieks. Bewonder de schitterende trouwauto's, kijk je ogen uit als je prachtige trouwringen ziet, waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwkaarten. Bekijk hoe John Corvers Fotografie op unieke wijze jouw bruiloft vastlegt in een geweldig album. Ruik de geur van bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een prachtig trouwboeket. Ook zijn de mogelijkheden eindeloos voor jouw trouwpak of schoenen op maat...

Open dag Trouwbedrijven - Juni

Datum:25-06-2017
Locatie:Trouwbedrijven
Adres:Oud Camp 19-21
Plaats:Maasland
Aanvangstijd:10.30 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Iedere eerste zondag van de maand een trouwbeurs! Al jaren organiseren diverse trouwbedrijven uit de regio Maasland open dagen. Je kunt, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken, proeven en je wensen doorspreken. Trouwbedrijven.nl neemt graag de tijd voor jullie! Kom gezellig langs en bewonder unieke trouwauto's. Kijk je ogen uit als je prachtige trouwringen ziet. Waan je alvast op een tropisch eiland en bewonder de allernieuwste trouwkaarten. Bekijk hoe John Corvers Fotografie op unieke wijze jouw mooiste dag vastlegt in een prachtig album. Ruik de geur van bloemen die Yvonne van Bloemart verwerkt in een prachtig bruidsboeket. Verbaas je als aanstaande bruidegom over de mogelijkheden voor jouw trouwpak of trouwschoenen op maat.

Trouwbeurs 't Groene Hart - Boskoop/Alphen aan de Rijn

Datum:04-03-2017
Locatie:Flora Party & Events
Adres:Parklaan 4
Plaats:Boskoop
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is op zaterdag 4 maart 2017 van 11.00 tot 16.00 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun mooiste dag bij veel leveranciers uit de Alphense regio kunnen vinden. Gratis entree + parkeren, trouwmagazine en kans op een diner voor 2!

Trouwbeurs 't Groene Hart - Bergschenhoek - Lansingerland

Datum:08-04-2017
Locatie:Vidaa
Adres:Hoeksekade 162
Plaats:Bergschenhoek
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwbeurs 't Groene Hart is op zaterdag 8 april 2017 van 11.00 tot 16.00 uur de plek waar aanstaande bruidsparen de beste producten en/of diensten voor hun huwelijk bij veel leveranciers uit de omgeving van Lansingerland kunnen vinden. Gratis entree, parkeren, goodiebag én kans op een diner voor 2!

WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 2 april naar WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom dus gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree van dit trouwevent is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!

WeddingFair Rotterdam

Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 maart naar WeddingFair Rotterdam! Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De entree is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.

The Bridal Bash

Datum:18-03-2017
Locatie:De Caisson
Adres:Smokkelhoekweg 12
Plaats:Kapelle
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
De Bridal Bash is DE bruidsbeurs van Goes en omstreken. Kom genieten, beleven en proeven van al het moois en lekkers wat de trouwwereld jullie te bieden heeft. Laat je ook verrassen door de unieke trouwjurken van o.a. Trouwerie Merrie Mie en de stoere kostuums. De bruidsshow start om 14.00 uur. Gratis entree, gratis goodiebag (op=op), gratis parkeren.

De Trouwbeleving van Breda!

Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
Uw grote liefde heeft ja gezegd! Tijd voor een fantastisch huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de prachtige Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 unieke en exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw grote dag! Entree: € 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).